Team

<

Voor onze leden in het hoger onderwijs is het volgende team actief:

  • José Muijres, lid dagelijks bestuur met portefeuille hoger onderwijs
  • Roelf van de Ploeg, sectorbestuurder hoger onderwijs, voor rayon oost en lerarenopleidingen
  • Babs Snijdewind, rayonbestuurder hoger onderwijs noord
  • Jan Dijkstra, rayonbestuurder hoger onderwijs midden en zuid
  • Herman Molleman, sectorbestuurder voor kunstopleidingen

Zij zijn te bereiken via info@aob.nl

Het AOb-beleid voor het hoger onderwijs wordt voorbereid en getoetst door de sectorraad hoger onderwijs. In de sectorraad zijn vanuit alle rayons leden die in het hoger onderwijs werken vertegenwoordigd. Deze sectorraad vergadert ongeveer vier keer per jaar. Voorzitter van de sectorraad is Chris Smits, werkzaam bij Fontys.

Cookie wetgeving

Online cookiepolicy
De Nederlandse Telecomwet schrijft sinds 5 juni 2012 voor dat de gebruiker van websites op de hoogte moet zijn van het plaatsen en uitlezen van cookies. Een cookie is een bestandje met een tekenreeks dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd en waarmee uw computer bij een volgend bezoek wordt herkend.

Welke cookies gebruikt de AOb?
1. Google Analytics
De website www.aob.nl plaatst cookies die voortkomen uit het Google Analytics script dat op de website wordt ingeladen. Google Analytics is een hulpprogramma voor webstatistieken waarmee website-eigenaren inzicht kunnen krijgen in de manier waarop bezoekers omgaan met hun website. Door middel van Google Analytics proberen wij uw website bezoek zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden.

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:
Consumentenbond: Wat zijn cookies?
Consumentenbond: Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: Cookies verwijderen
Consumentenbond: Cookies uitschakelen
Deze site maakt gebruik van cookiesMeer informatieAccepteren