Individuele belangen behartiging

<

Wij hebben één loket voor al uw vragen, het AOb Informatie en Advies Centrum (IAC). Of het nu gaat om een adreswijziging, een ingewikkelde vraag over formatieplaatsen, medezeggenschap of over een dreigend persoonlijk conflict op arbeidsrechtelijk gebied. De IAC-medewerkers beantwoorden de meest voorkomende vragen direct. Wie naar 0900-463 62 62 belt (vijf cent per minuut), komt via een keuzemenu bij een van de deskundige IAC-medewerkers.

Het IAC is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Natuurlijk kunt u als lid online terecht voor vragen en het doorgeven van mutaties voor de ledenadministratie. Wanneer u nog geen lid bent klik dan hier.

Cookie wetgeving

Online cookiepolicy
De Nederlandse Telecomwet schrijft sinds 5 juni 2012 voor dat de gebruiker van websites op de hoogte moet zijn van het plaatsen en uitlezen van cookies. Een cookie is een bestandje met een tekenreeks dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd en waarmee uw computer bij een volgend bezoek wordt herkend.

Welke cookies gebruikt de AOb?
1. Google Analytics
De website www.aob.nl plaatst cookies die voortkomen uit het Google Analytics script dat op de website wordt ingeladen. Google Analytics is een hulpprogramma voor webstatistieken waarmee website-eigenaren inzicht kunnen krijgen in de manier waarop bezoekers omgaan met hun website. Door middel van Google Analytics proberen wij uw website bezoek zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden.

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:
Consumentenbond: Wat zijn cookies?
Consumentenbond: Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: Cookies verwijderen
Consumentenbond: Cookies uitschakelen
Deze site maakt gebruik van cookiesMeer informatieAccepteren